ΟΛΓΑ ΓΚΟΥΜΑ - Ιδιαίτερα Μαθήματα

ΟΛΓΑ ΓΚΟΥΜΑ

Φιλόλογος

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Παραδίδω Online
  • Αμοιβή: € 8-15 /hr
  • Ηλικία: 28
  • Επίπεδο: Κάτοχος Μεταπτυχιακού
  • Έτη Εμπειρίας: 9

Η Αγγελία μου

Φιλόλογος με ειδίκευση στην κλασική φιλολογία (αρχαία και λατινικά), μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής και διδακτική εμπειρία 9 ετών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου, λυκείου καθώς και σε ενήλικες. Πολύχρονη εμπειρία στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό. Ειδικές τιμές για αδέρφια και γκρουπ. Το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν.

Διδάσκω από το 2012 σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (προετοιμασία για Πανελλαδικές) και σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Επιπλέον, έχω κάνει πρακτική άσκηση στο Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο ''Μανόλης Ανδρόνικος'' και έχω εργαστεί σε φροντιστήριο της Θεσσαλονίκης. 

Παρέχονται ασκήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του μαθητή. Γίνεται τακτικός έλεγχος της προόδου με διαγωνίσματα αλλά και με εναλλακτικές μορφές αξιολόγησης, όπως η αυτοαξιολόγηση και η μέθοδος της προφορικής εξωτερίκευσης. Διαρκής ενημέρωση των γονέων. Διαθέτω μεταδοτικότητα χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας (μαθητοκεντρική διδασκαλία) και εμπειρία σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.

 

Εκπαίδευση

Φιλόλογος

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Περιοχές

Νομός Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκης