Συνδεθείτε

Καλώς ήλθατε, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Ξέχασα τον κωδικό μου

Δεν έχετε εγγραφεί? Εγγραφείτε

Συχνές Ερωτήσεις

 

Για Καθηγητές
Πως μπορώ να γίνω μέλος;

Αν είστε εκπαιδευτικός, μπορείτε πολύ απλά να κάνετε εγγραφή κάνοντας κλικ Εδώ ή στο "Εγγραφείτε" που βρίσκεται στο κεντρικό μενού και σε άλλα σημεία του ιστότοπου. Για την εγγραφή σας θα χρειαστεί να συμπληρώσετε το email σας και ένα κωδικό.

Αφού κάνετε εγγραφή, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας. Κάνετε κλικ στο σύνδεσμο που σας έχει σταλεί για να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας.

Ποιό είναι το κόστος της εγγραφής;

Η εγγραφή και η δημιουργία νέου προφίλ στην πλατφόρμα είναι δωρεάν. Δεν υπάρχει ετήσια συνδρομή.

Μπορώ να εγγραφώ αν είμαι φοιτητής;

Μπορείτε να εγγραφείτε αν είστε φοιτητής, δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Πως να Διαμορφώστε το προφίλ σας

Κάνετε κλικ στο κουμπί "Συνδεθείτε". Αφού συμπληρώσετε το email και τον κωδικό σας, μπορείτε μέσα από τον πίνακα διαχείρισης να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία, και να διαμορφώσετε το προφίλ σας.

Η καταχώρηση σας μπορεί να απενεργοποιηθεί από τον διαχειριστή αν το περιεχόμενο θεωρηθεί ακατάλληλο ή ψευδές. Τα στοιχεία του βιογραφικού σας και των υπηρεσιών που παρέχετε μπορείτε να τα τροποποιείτε όποτε επιθυμείτε μέσα από τον κεντρικό πίνακα διαχείρισης.

Είναι υποχρεωτικό να έχω φωτογραφία στο προφίλ μου;

Οχι, δεν είναι υποχρεωτικό. Ωστόσο, ενδέχεται το προφίλ σας να εμφανίζεται ελλιπές ή κατά κάποιο τρόπο αρνητικό για τους πελάτες, εάν λείπει η φωτογραφία σας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ψευδώνυμο;

Μπορείτε αν δεν θέλετε να δηλώσετε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, να δηλώσετε ψευδώνυμο ή αρχικά ονόματος - επωνύμου. Αυτό όμως μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις πιθανότητες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας μαθητές.

Το Teacher4u.gr δεσμεύεται πως τα στοιχεία σας θα παραμείνουν απόρρητα και δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Δεν βρίσκω στον κατάλογο μαθημάτων το μάθημα που διδάσκω

Στείλτε μας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή αφού κάνετε εγγραφή μέσα από το σύστημα διαχείρισης για να προσθέσουμε το μάθημα που διδάσκετε αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Μπορώ να διαγράψω το προφίλ μου;

Μπορείτε μέσα από τον πίνακα διαχείρισης να διαγράψετε οριστικά το προφίλ σας, ή να το απενεργοποιήσετε για όσο διάστημα θέλετε.

Για Μαθητές
Πως να επιλέξω καθηγητή;

Μπορείτε να κάνετε την αναζήτησή σας για καθηγητή με κριτήρια το θέμα και την τοποθεσία που επιθυμείτε. Μέσα στο προφίλ του εκπαιδευτικού μπορείτε να δείτε στοιχεία όπως η προϋπηρεσία, το υπόβαθρο εκπαίδευσης, υπηρεσίες, διαθεσιμότητα κλπ.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω email, ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στο προφίλ του, ή τηλεφωνικά εφόσον έχει δημοσιευμένο το τηλέφωνο του.

Οι καθηγητές που φέρουν στο προφίλ τους την ένδειξη "Επαληθευμένο Προφίλ" έχουν επαληθεύσει τα στοιχεία τους, δηλ. η ταυτότητα τους έχει ελεγθεί και επαληθευτεί από εμάς. Αυτό σας παρέχει την εγγύηση οτι το προφίλ είναι αυθεντικό και ο καθηγητής είναι αυτός που δηλώνει.

Στα πτυχία των καθηγητών που έχουν επιβεβαιωθεί εμφανίζεται η ένδειξη "Επαληθευμένο Πτυχίο" ή "Επαληθευμένος Τίτλος". Αυτό σημαίνει οτι έχουμε πραγματοποιήσει τους απαραίτητους ελέγχους και έχουμε επιβεβαιώσει οτι ο καθηγητής είναι όντως κάτοχος του πτυχίου που δηλώνει.

Ποιά είναι η χρέωση για τα μαθήματα;

Οι τιμές των μαθημάτων καθορίζονται από τον καθηγητή σε συνεννόηση με τον μαθητή. Συνήθως οι πιο έμπειροι καθηγητές χρεώνουν υψηλότερο ποσό. Το Teacher4u.gr δεν χρεώνει ποσοστά στους μαθητές. Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με αρκετούς καθηγητές μέχρι να βρείτε το σωστό για σας.

Πραγματοποιείτε ελέγχους επαλήθευσης πτυχίου στους εκπαιδευτές;

Το Teacher4u.gr κάνει επαλήθευση των στοιχείων και των πτυχίων των καθηγητών προαιρετικά. Οι καθηγητές που έχουν επαληθεύσει τα στοιχεία τους, φέρουν στο προφίλ τους την ένδειξη "Επαληθευμένο Προφίλ". Στα πτυχία των καθηγητών που έχουν επιβεβαιωθεί εμφανίζεται η ένδειξη "Επαληθευμένο Πτυχίο" ή "Επαληθευμένος Τίτλος".