Συνδεθείτε

Καλώς ήλθατε, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Ξέχασα τον κωδικό μου

Δεν έχετε εγγραφεί? Εγγραφείτε

Προφίλ

Είμαι η Ελίνα Μανουσάκη, μαθηματικός με ειδίκευση στην Στατιστικη & Ανάλυση Δεδομένων, προσφέροντας μαθήματα και εκπαίδευση σε φοιτητές όλων των επιπέδων. Με έμφαση στη Θεωρία Πιθανοτήτων, τη Στατιστική, την Άλγεβρα, την Μιγαδική Ανάλυση, τη χρήση της Python και τη Γεωμετρία, προσφέρω ένα ευρύ φάσμα μαθηματικών γνώσεων.

Μέσω των μαθημάτων μου, στοχεύω στη δημιουργία μιας εμπεριστατωμένης και ενθαρρυντικής περιβάλλουσας, επικεντρωμένης στην εξατομικευμένη μάθηση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε μαθητή.

Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν την πλούσια και συναρπαστική κόσμο των μαθηματικών, αναπτύσσοντας τις δεξιότητες τους σε πολλαπλά πεδία, από τη θεωρητική κατανόηση έως την εφαρμογή σε πρακτικά προβλήματα και τη χρήση προγραμματισμού.

Σε κάθε μάθημα, θα προσφέρω προσαρμοσμένο υλικό, προβλήματα και ασκήσεις που ενισχύουν την κατανόηση και την επιτυχία στο μάθημα. Επιπλέον, θα παρέχω συμβουλές, υποστήριξη για εργασίες και project καθώς και εκπώνηση αυτων.

Εάν επιθυμείτε μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε στον κόσμο των μαθηματικών και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας, επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσουμε το πρώτο σας μάθημα!

 

Εκπαίδευση

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Μεταπτυχιακός – Διδακτορικός Τίτλος Σπουδών - Άλλα Πτυχία

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΚΟ ΤΜΗΜΑ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΥΦΥΙΑ & ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Επαγγελματική Εμπειρία

Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα μαθήματα και μαθήματα σε ομάδες μαθητών (2-5 άτομα). Διδάσκω μαθήματικα σε Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΕΠΑΛ και φυσική σε Δημοτικό και Γυμνάσιο

Ιδιαίτερα μαθήματα σε φοιτητές

Μαθήματα Μαθηματικών σε φοιτήτες ιδιαίτερα και σε γκρουπ (2-5 άτομα) ανεξαρτήτου σχολής. Ενδεικτικά Τμήματα: Μαθηματικών, Φυσικής, Οικονομικό, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών, Παιδαγωγικό. Ενδεικτικά μαθήματα: Αναλυτική Γεωμετρία, Εισαγωγή στην άλγεβρα & θεωρία συνόλων, Απειροστικός Λογισμός I, II, III, Άλγεβρα, Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις, Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις, Πιθανότητες, Στατιστική, Γραμμική Άλγεβρα

Εκπόνηση φοιτητικών εργασιών και projects προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου.

Βιβλιογραφική έρευνα, Εμπειρική έρευνα, Ποιοτική έρευνα, Ποσοτική έρευνα , Μελέτη περίπτωσης, Ανάλυση κοινωνικών θεμάτων, Ανάλυση θεμάτων στην ελληνική και αγγλική γλώσσα (μαθηματικών, πληροφορικής, οικονομικών, διοίκησης επιχειρήσεων, εκπαιδευτικών)

Σεμινάρια

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Ειδική Αγωγή

Πρόσθετες Υπηρεσίες

1. Εκπόνηση φοιτητικών εργασιών και projects προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου. Βιβλιογραφική έρευνα, Εμπειρική έρευνα, Ποιοτική έρευνα, Ποσοτική έρευνα , Μελέτη περίπτωσης, Ανάλυση κοινωνικών θεμάτων, Ανάλυση θεμάτων στην ελληνική και αγγλική γλώσσα (μαθηματικών, πληροφορικής, οικονομικών, διοίκησης επιχειρήσεων, εκπαιδευτικών)

Εξυπηρετώ Δήμους

Στείλτε Μήνυμα

  • ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
  • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
  • Αμοιβή
    €  10-20 /hr
  • Ηλικία
    30
  • Επίπεδο Σπουδών
    Κάτοχος Μεταπτυχιακού
  • Έτη Εμπειρίας
    5
  • Τηλέφωνο
    6943182815
  • Skype
    live:.cid.43618bd45a247e8f
  • Online
    Παραδίδω Online