Άγγελος Γ. Αγγελίδης - Ιδιαίτερα Μαθήματα

Άγγελος Γ. Αγγελίδης

Τμήμα Φυσικής

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών(ΕΚΠΑ)

 • Αμοιβή: € 15 /hr
 • Ηλικία: 36
 • Επίπεδο: Κάτοχος Μεταπτυχιακού
 • Έτη Εμπειρίας: 17
 • Τηλ: 6974610524
 • Website: Μετάβαση

Η Αγγελία μου

Φυσικός, καθηγητής φροντιστηρίου, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη Διδακτική Φυσικών Επιστημών, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα φυσικής, μαθηματικών και χημείας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα από το 2004 και εργάζομαι σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης από το 2010. Είμαι συγγραφέας του βιβλίου Φυσικής "Τυπολόγιο Φυσικής Λυκείου - Ένας χρήσιμος οδηγός μελέτης για τις τρεις τάξεις του Λυκείου", ενώ έχω κάνει και τις διορθώσεις σε Βοήθημα Φυσικής Ο.Π. Β ́ Λυκείου, βιβλίου πανελλαδικής κυκλοφορίας του 2018. Επίσης, αρθρογραφώ σε κάποιες εκπαιδευτικές ιστοσελίδες, για θέματα φυσικής και εκπαίδευσης.

Μια σύντομη επίσκεψη στην ηλεκτρονική μου σελίδα στο Twitter θα σας βοηθήσει να με γνωρίσετε και να βρείτε εκπαιδευτικά και επιστημονικά νέα, ασκήσεις φυσικής, καθώς και στατιστικά στοιχεία και νέα των πανελλαδικών εξετάσεων: https://twitter.com/a_aggelidis

Εκπαίδευση

Τμήμα Φυσικής

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών(ΕΚΠΑ)

Είμαι Φυσικός, καθηγητής φροντιστηρίου, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη Διδακτική Φυσικών Επιστημών. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα φυσικής, μαθηματικών και χημείας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από το 2004 ενώ επίσης εργάζομαι και σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης από το 2010. Είμαι συγγραφέας του βιβλίου Φυσικής "Τυπολόγιο Φυσικής Λυκείου - Ένας χρήσιμος οδηγός μελέτης για τις τρεις τάξεις του Λυκείου", ενώ έχω κάνει και τις διορθώσεις σε Βοήθημα Φυσικής Ο.Π. Β ́ Λυκείου, βιβλίου πανελλαδικής κυκλοφορίας του 2018. Επίσης, αρθρογραφώ σε κάποιες εκπαιδευτικές ιστοσελίδες, για θέματα φυσικής και εκπαίδευσης.

Μεταπτυχιακός – Διδακτορικός Τίτλος Σπουδών

 • Φυσικές Επιστήμες στην Εκπαίδευση
  Τμήμα ΠΤΔΕ, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Επαγγελματική Εμπειρία

 • Καθηγητής Φυσικής
  Φροντιστήρια Εντελέχεια, Φροντιστήριο Μ.Ε. «Μαζί στη Μάθηση», Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισά
  2004 έως σήμερα: Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων Φυσικής, Μαθηματικών και Χημείας σε μαθητές διαφόρων επιπέδων, όλων των τάξεων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 2010-2013: Διδασκαλία Φυσικής στο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Εντελέχεια". 2013-σήμερα: Διδασκαλία Φυσικής στον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισά.