Μιχάλης Νικολάου - Ιδιαίτερα Μαθήματα

Μιχάλης Νικολάου

Διδάκτορας στην Φιλοσοφία και Μεθοδολογία της Φυσικής

Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

  • Αμοιβή: € 20-25 /hr
  • Ηλικία: 46
  • Επίπεδο: Κάτοχος Διδακτορικού
  • Έτη Εμπειρίας: 24
  • Τηλ: 6937341444

Η Αγγελία μου

Διδάκτορας στην Φιλοσοφία και Μεθοδολογία της Φυσικής, με πτυχίο Μαθηματικών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Μεταπτυχιακό στην Μαθηματική Λογική, Αλγοριθμική και θεωρία Υπολογισμού με ειδίκευση στην Πληροφορική Λογική (http://mpla.math.uoa.gr/el/pages/about/), με πολυετή εμπειρία, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στα Μαθηματικά, Φυσική και Ανάπτυξη εφαρμογών σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και I.B. (International Baccalaureate), Ανώτερα Μαθηματικά, Φυσική και Αλγοριθμική σε φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ, και προετοιμασία για το GRE, GMAT test . Οικονομικά συμφέρουσα η δημιουργία «ισοδύναμων» γκρουπ 2-3 ατόμων.

 

Εκπαίδευση

Διδάκτορας στην Φιλοσοφία και Μεθοδολογία της Φυσικής

Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Διδάκτορας στην Φιλοσοφία και Μεθοδολογία της Φυσικής, θέμα διατριβής «Επί του προβλήματος του ρεαλισμού και της έννοιας της αλήθειας στην κβαντική μηχανική». Μεταπτυχιακό στην Μαθηματική Λογική, Αλγοριθμική και θεωρία Υπολογισμού με ειδίκευση στην Πληροφορική Λογική (http://mpla.math.uoa.gr/el/pages/about/), θέμα διπλωματικής «Τεχνητή Νοημοσύνη και Συμπερασμός» (ΕΚΠΑ + ΕΜΠ). Πτυχίο Μαθηματικών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μεταπτυχιακός – Διδακτορικός Τίτλος Σπουδών

  • Μεταπτυχιακό στην Μαθηματική Λογική, Αλγοριθμική και θεωρία Υπολογισμού με ειδίκευση στην Πληροφορική Λογική (http://mpla.math.uoa.gr/el/pages/about/)
    Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΕΜΠ