Συνδεθείτε

Καλώς ήλθατε, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Ξέχασα τον κωδικό μου

Δεν έχετε εγγραφεί? Εγγραφείτε

profile

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ

Κωνσταντίνος Τουφεξής

  •   Α.Π.Θ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
  • €  8$ συζητήσιμη /hr
  •   Παραδίδω Online

Προφίλ

Πτυχιούχος Φιλόλογος. Παραδίδω μαθήματα φιλολογικής φύσης σε μαθητές  του Γυμνασίου και του Λυκείου. Ειδικότερα: Νεοελληνική Γλώσσα - Έκθεση, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Ιστορία και Νεοελληνική Λογοτεχνία. Προσφέρω βοηθητικό - συνοδευτικό υλικό και επιπλέον ασκήσεις για εξάσκηση και βελτίωση, για κάθε μάθημα, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της/του μαθήτριας/τη. Μετά από επικοινωνία και συνεννόηση με την/τον μαθήτρια/μαθητή και τον γονέα μπορούμε να επιλέξουμε το μέσο - εφαρμογή διδασκαλίας και επικοινωνίας (π.χ Zoom, Skype, κ.α). Βασικός σκοπός είναι να κατακτήσουν η μαθήτρια ή ο μαθητής τους στόχους τους. Ως εκπαιδευτικός, παιδαγωγικής κατεύθυνσης, σημαντικό ζήτημα για μένα είναι η δημιουργία ενός "μαθητοκεντρικού" εκπαιδευτικού κλίματος όπου η/ο μαθήτρια/της νιώθει άνετα, μπορεί να αναπτύξει την προσωπικότητα και τις δεξιότητες του και να αυξήσει βιωματικά τις γνώσεις του. Έχω τελέσει πρακτική άσκηση ως εκπαιδευτικός - καθηγητής στις τάξεις του γυμνασίου και του λυκείου για τρία (3) διδακτικά εξάμηνα. Επίσης κατέχω 2ετή προϋπηρεσία ως εκπαιδευτικός - καθηγητής ιδιαίτερων μαθημάτων.  Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου!!!

 

Εκπαίδευση

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ
Α.Π.Θ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Παιδαγωγική Κατεύθυνση: Ειδικός πάνω σε θέματα παιδαγωγικής φύσης όπως: διαφορετικά εκπαιδευτικά συστήματα, διαφορετικοί τρόποι μάθησης κλπ. Πρακτική Άσκηση για τρία (3) εξάμηνα σε δημόσια σχολεία αναφορικά με μαθήματα φιλολογικής φύσης και εκπαιδευτικές μεθόδους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Ιδιαίτερα Μαθήματα
Καθηγητής Ιδιαίτερων Μαθημάτων Γυμνασίου

Προϋπηρεσία ως Εκπαιδευτικός σε μαθητές Γυμνασίου για τα τα μαθήματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Ιδιαίτερα Μαθήματα
Καθηγητής Ιδιαίτερων Μαθημάτων Λυκείοιυ

Προϋπηρεσία ως εκπαιδευτικός φιλολογικών μαθημάτων Λυκείου: Νεοελληνική Γλώσσα - Έκθεση, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Ιστορία, Νεοελληνική Λογοτεχνία.

Ασκηση Παιδαγωγικής Επάρκειας
Πρακτική Άσκηση

Προϋπηρεσία ως εκπαιδευτικός - καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε δημόσια σχολεία για τρία (3) εξάμηνα. Ειδικότερα, στα πλαίσια πρακτικής άσκησης και μεθοδολογίας της διδασκαλίας της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας, της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Ιστορίας. Από το 2017 έως και το 2019 τέλεσα ως εκπαιδευτικός στις τάξεις της Α' και Γ' Γυμνασίου και της Α' και Β Λυκείου.

Σεμινάρια

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Απόφοιτος του επιμορφωτικού Προγράμματος - Σεμιναρίου με τίτλο Ψηφιακή Εκπαίδευση. Πρόγραμμα που αφορά Εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την ψηφιακή - εξ αποστάσεως Εκπαίδευση. Περιλαμβάνει επιμόρφωση σχετική με τις διαφορετικές μεθόδους διδασκαλίας στην εξ αποστάσεως Εκπαίδευση καθώς και με τα ψηφιακά μέσα που χρησιμοποιούνται για την υποβοήθηση της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας.

Εξυπηρετώ Δήμους

Στείλτε Μήνυμα

  • ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ
  • Α.Π.Θ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
  • Αμοιβή
    €  8$ συζητήσιμη /hr
  • Ηλικία
    27
  • Επίπεδο Σπουδών
    Απόφοιτος Α.Ε.Ι.
  • Έτη Εμπειρίας
    2
  • Τηλέφωνο
    6956308030
  • Online
    Παραδίδω Online