Συνδεθείτε

Καλώς ήλθατε, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Ξέχασα τον κωδικό μου

Δεν έχετε εγγραφεί? Εγγραφείτε

Μαρθα Κυρκινεζου, ιδιαίτερα μαθήματα

Δασκάλα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Master στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση

Μαρθα Κυρκινεζου

  •   Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπισήμιο Αθηνών
  • €  13 ευρώ /hr
  •   Παραδίδω Online

Προφίλ

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα, με έμφαση και εμπειρία σε φιλολογικά μαθήματα και σε όλα τα μαθήματα των τάξεων του Δημοτικού. Η εμπειρία μου είναι πολύχρονη, τόσο ως προς τα ιδιαίτερα μαθήματα, αλλά και έχοντας εργαστεί ως βασική δασκάλα σε Πρότυπο Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο και σε άλλες εκπαιδευτικές μονάδες, ιδιαιτέρως συνυφασμένες  με τις μεταπτυχιακές μου σπουδές, τις οποίες και ολοκληρώνω.

Κατά τα ιδιαίτερα μαθήματα, παρέχονται προσωπικές σημειώσεις, εξωσχολικό και έντυπο υλικό, καθώς και το ενδεχόμενο διδασκαλίας σε group. 

Δεδομένων των συνθηκών, η διδασκαλία μπορεί να γίνει και εξ αποστάσεως.

Οι μαθητές,μέσω της ορθής καθοδήγησης, θα επωφεληθούν μιας συστηματικής προετοιμασίας με ιδιαίτερη έμφαση στη μεθοδολογία, την κάλυψη κενών και τη γραπτή εξάσκηση και βελτίωση, με απώτερο στόχο την καλύτερη παρουσία τους στο σχολείο.

Βασικός διδακτικός σκοπός καθίσταται η προσωπική εξέλιξη για το κάθε παιδί ξεχωριστά και η ουσιώδης επικοινωνίας και συνεργασία.

Έχοντας εργαστεί σε απαιτητικά και δύσκολα εργασιακά περιβάλλοντα, αλλά και δεδομένου του ότι έχω εντρυφήσει στο αντικείμενό μου, γνωρίζω καλά τον τρόπο με τον οποίο κάθε μαθητής ξεχωριστά μπορεί να αποδώσει. Βασικό για ένα παιδί καθίσταται το κίνητρο, αλλά και η συνεχής ενθάρρυνση.

Στην προσπάθειά μου αυτή έχει συμβάλλει τα μέγιστα και το δίπλωμα διδασκαλίας σε παιδιά με μαθησιακές και γνωστικές δυσκολίες. Υπάρχουν ειδικές ασκήσεις, στάδια και μοτίβα μέσω των οποίων ο μαθητής καταφέρνει να παραμερίσει την όποια δυσκολία του και να οικοδομήσει τη γνώση στο σημείο που εκείνος δύναται.

Η τιμή ανά ώρα μπορεί να συζητηθεί.

 

Εκπαίδευση

Δασκάλα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Master στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπισήμιο Αθηνών

Είμαι εκπαιδευτικός εν ενεργεία, με ιδιαίτερη εμπειρία σε φιλολογικά μαθήματα και όλα τα μαθήματα των τάξεων του Δημοτικού, δεδομένης της ιδιότητητάς μου ως δασκάλα σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο τα τρία τελευταία έτη. Νωρίτερα, εργαζόμουν σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης επί δύο έτη, καθώς παράλληλα παρέδιδα και ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού.

Επαγγελματική Εμπειρία

Δασκάλα

Έχω εργαστεί, επίσης, και σε Μ.Κ.Ο για αλλοεθνή παιδιά, αξιοποιώντας την εκπαιδευτική μου ιδιότητα και τις γνώσεις που κέρδισα από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, το οποίο και ολοκληρώνω. Παρέδιδα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού και ήμουν υπεύθυνη εκπαιδευτικός στη διδασκαλία Φυσικών Επιστημών, με έμφαση σε ευφάνταστα και ενδιαφέροντα για τα παιδιά πειράματα και δραστηριότητες που τους βοήθησαν στην εξέλιξη της  γνώσης. 

Εξυπηρετώ Δήμους

Στείλτε Μήνυμα

  • Δασκάλα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Master στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση
  • Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπισήμιο Αθηνών
  • Αμοιβή
    €  13 ευρώ /hr
  • Ηλικία
    29
  • Επίπεδο Σπουδών
    Κάτοχος Μεταπτυχιακού
  • Έτη Εμπειρίας
    6
  • Τηλέφωνο
    6982473033
  • Online
    Παραδίδω Online
Socials: