Συνδεθείτε

Καλώς ήλθατε, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Ξέχασα τον κωδικό μου

Δεν έχετε εγγραφεί? Εγγραφείτε

Evan Pittas, ιδιαίτερα μαθήματα

Επαληθευμένο

BSc (Hons) Psychology

Evan Pittas

  •   University of Sunderland
  • €  16-22 /hr
  •   Παραδίδω Online

Προφίλ

Τόπος Κατοικίας: Newcastle upon Tyne, England

Είμαι καθηγητής με 10ετή εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα σε ενήλικες και παιδιά απο ολο το κόσμο, μόνιμος κάτοικος Αγγλίας τα τελευταιά 13 χρόνια και κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας και μεταπτυχιακού σε Creative Writing απο Βρετανικά πανεπιστήμια. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών online. Τιμή ανά ώρα 16-22€ αναλόγως με το επίπεδο, τις ώρες και το είδος του μαθήματος.

Δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στην επικοινωνία και την εξάσκηση του προφορικού λόγου. Αποκλειστικό κώδικα επικοινωνίας έχω ως επί το πλείστον την Αγγλική γλώσσα, έτσι ώστε οι μαθητές να αρχίζουν να παράγουν τη γλώσσα χώρις να πρέπει να σκεφτούν τι και πως θα το πουν και για ποίο λόγο τη μαθαίνουν. Είμαι πολύ αισιόδοξος και θετικός σαν άνθρωπος και αυτό το τηρώ ρητά καθέ μέρα στη δουλεία μου, μιας και το positive thinking βοηθά ιδιαίτερα όχι μόνο στην επιτυχή εκμάθηση μια ξένης γλώσσας αλλά και γενικότερα με ολο το motivation που χρειαζόμαστε καθημερινά σαν άνθρωποι, για να πετύχουμε τους στοχούς μας!

Επίσης, σαν Ψυχολογος και συγκεκριμένα μέσω του Positive Psychology, βοηθάω τους μαθητες με διαφορούς μεθόδους να εξελίξουν τις δυνατότητες τους, καθώς και να ξεπεράσουν φόβιες και setbacks ώστε να εξελίξουν όχι μόνο τη γλώσσα αλλά να αποκτήσουν και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να μπόρουν να τη χρεισημοποιούν άνετα ανα πάσα στιγμή.

Προσαρμόζω τη διδασκαλία και την υποστήριξη μου προς τους μαθητές με βάση τις ατομικές τους ανάγκες, ώστε να μπορέσουν να κατακτήσουν όλους τους στόχους τους με επιτυχία. Χρησιμοποιώ ποικίλες μεθόδους και παιχνίδια (αναλόγως το επιπεδό και την ηλικία) που βοηθούν στη επιτυχή μνημόνευση αλλά και τη κατανόηση λεξιλογίου και γραμματικών κανόνων - επίσης τα παραπάνω γίνονται εφικτά και μέσω flashcards, videos, storytelling αλλά και creative writing όπου έχω αποκτήσει και το μεταπτυχιακό μου. 

Έχοντας πολυετή εμπειρία ως performance coach, ψυχολόγος και project manager προσφέρω coaching και υπηρέσιες συμβουλευτίκης γύρω απο το personal development είτε πάνω στη καριέρα είτε και γενικότερα. Επιπλέον παρέχω full support με συνεντεύξεις στο εξωτερικό, τη συμπλήρωση βιογραφικού και mock interviews με πολλά interview tips ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

 

Εκπαίδευση

BSc (Hons) Psychology
University of Sunderland

Μεταπτυχιακός – Διδακτορικός Τίτλος Σπουδών - Άλλα Πτυχία

Teesside University
MA Creative Writing

Επαγγελματική Εμπειρία

UK Government
Project Manager

2021 - Present

Freelance
Personal Development Coach

2016 - Present

Freelance
ESL Tutor

2013 - Present

UK Government
Capability, Learning and Talent Manager

2019-2021

UK Government
Performance Coach

2016-2019

Πρόσθετες Υπηρεσίες

1. Τα τελευταία 7 χρόνια έχω παρέχω υπηρεσίες συμβουλευτικής με ειδική έμφαση στη προσωπική ανάπτυξη, τη διαχείρηση άγχους, τον επαγγελματικό προσανατολισμό, καθώς και επιχειρηματική καθοδήγηση (Business Coaching). Επιπλέον παρέχω full support με συνεντεύξεις στο εξωτερικό, τη συμπλήρωση βιογραφικού και mock interviews με πολλά interview tips ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

Στείλτε Μήνυμα

  • BSc (Hons) Psychology
  • University of Sunderland
  • Αμοιβή
    €  16-22 /hr
  • Ηλικία
    33
  • Επίπεδο Σπουδών
    Κάτοχος Μεταπτυχιακού
  • Έτη Εμπειρίας
    10
  • Email
    evan.pittas@yahoo.com
  • Τηλέφωνο
    00447565112105
  • Τόπος Κατοικίας
    Newcastle upon Tyne, England
  • Online
    Παραδίδω Online